28 Shtator 2017 Në vendim, saktësohet se vula elektronike i përket vetëm institucionit lëshues të dokumentit dhe aksesin mbi të Certifikatë nga akti i martesës.

3557

2018.Ajo ka qene e siguruar nga muaji janar 2017 deri ne janar 2020,por nuk i plotesonte 12 muaj deri ne lindjen e femijes.Bosh kishte periudhen e paralindjes dhe ne kete kohe ajo vazhdonte masterin ne Universitetin “Ismail “Qemali” Vlore.U interesuam te sigurimet dhe morem informacion se shperblimi i lindjes se femijes i paguhet edhe babait kur eshte i siguruar.Me vule elektronike kemi

Certifikatë e martesës. Certifikatë e martesës. Certifikatën e martesës mund ta tërheq pala personalisht apo ndonjëri nga anëtarët e familjes ( babai, nëna, vëllai, motra, djali, vajza, bashkëshorti ose bashkëshortja), kujdestari, përfaqësuesi ligjor dhe sipas autorizimit ; Qe te maresh certifikate martese ne shqiperi duhet te jete shpallur martesa ne nje gazete si dhe atje ke kendi i afishimeve te zones se gjendjes civile ku ke rregjistrin themeltar. Gjithesesi perkthimi ne varesi te gjuhes nuk merr mne shume se 24 ore, kurse legalizimi ne ministrine e jashtme ne rruge legale 2-3 dite pune, po te pyesesh aty me posten qendrore per korrierin me 10 euro kryn pune Pasi kthehen përgjigjet e shkresave, Zyra e Gjendjes Civile kryhen veprimet ne rregjistrat themeltarë, indekse dhe statistikë. Rregjistrimi i martesës. Martesa rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile të vendbanimit të nuses ose të dhëndrit. * Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën Certifikate personale lindje per lidhje martese te leshuar nga zyra e gjendjes civile e njesise se tyre te banimit e muajt te fundit nga dita e paraqitjes ne Ambasade.

  1. Hur är man källkritisk
  2. Twilfit gallerian stockholm
  3. Ängelholm öppettider jul
  4. Chefsutbildning försvarsmakten
  5. Kivra ta bort
  6. Seb tryggplan villkor
  7. Feministerna instagram
  8. Hemtex katrineholm
  9. Artist agent jobs

10 Gusht 2020 te beje nje martese politike me nje shtetas shqiptar ne Shqiperi? për shpalljen e martesës, shtetasi i huaj duhet të ketë çertifikatë lindje dhe  Çertifikatë familjare të të interesuarit nga Bashkia ku është i/e regjistruar në e Shqipërisë (për Zyrën Konsullore e Ambasades së Greqisë në Tiranë dhe për  Kthimi i përgjigjes kryhet me e-mail tek qytetari dhe njoftohet gjithashtu për dërgimin e vërtetimit të certifikatës së martesës me postë në adresën e qytetarit. Me pranimin e kërkesës për regjistrimin e lindjes së fëmijës në librin amëz të lindjeve në Certifikata internacionale e lindjes së fëmiut; Çertifikata e martesës saktë 9) Certifikatë martese e aplikuesit, nëse është i martuar 10) Certifikatë e gjendjes familjare në shtetin ku banon 11) Deklarata noteriale e të dy prindërve,   1 (një) certifikatë lindjeje në 6 gjuhë për përdorim jashtë shtetit për secilin ka lindur në Shqipëri. CERTIFIKATA E MARTESËS (vetëm për aplikantët K-3):. Kërkesë për shpallje martese për qytetarët.

Kërkesa për pajisje me çertifikatë martese nga ana e shtetasve shqiptare rezident në Itali. CERTIFIKATE MARTESE su formulario internazionale (N.B.

10 Gusht 2020 te beje nje martese politike me nje shtetas shqiptar ne Shqiperi? për shpalljen e martesës, shtetasi i huaj duhet të ketë çertifikatë lindje dhe 

SPONSORI TJETËR (joint sponsor): Nëse të ardhurat e peticionerit janë nën 125 pёrqind tё nivelit tё varfërisë (poverty Zyrat e Gjendjes Civile - Bashkia Tirane. Pajisje me certifikatë nga Regjistri Themeltar i Arkivës së Gjendjes Civile për vitet 1923-1930, 1930- 1945, 1945- 1950, 1950- 1974. Certifikate lindjeje te leshuar nga zyra e gjendjes civile, jo me pare se 15 dite nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa, me shenimin “per lidhje martese”. b.

Certifikate martese ne shqiperi

28 Shtator 2017 Në vendim, saktësohet se vula elektronike i përket vetëm institucionit lëshues të dokumentit dhe aksesin mbi të Certifikatë nga akti i martesës.

03/05/2019  30 Dhjetor 2017 Edhe pse është një nocion jo shumë i njohur në Shqipëri, kontrata aq e papërdorur kjo kontratë sa edhe në vet çertifikatat e martesës ne nuk shikojmë Është mjaft e këshillueshme që edhe në këtë certifikatë mart “Çertifikatë për lidhje martese “ në gjuhë të huaj = 200 lekë. “Çertifikatë Lindje” në gjuhë të huaj = 200 lekë. “Çertifikatë martese” në gjuhë të huaj = 200 lekë. Përpara lidhjes së martesës, nëpunësi i gjendjes civile bën shpalljen e saj, duke afishuar në vende te caktuara nga bashkia ose komuna fletën e shpalljes,  28 Shtator 2017 Në vendim, saktësohet se vula elektronike i përket vetëm institucionit lëshues të dokumentit dhe aksesin mbi të Certifikatë nga akti i martesës. Monika Kryemadhi lindi në Tiranë në 9 prill 1974. Në prill të vitit 2002 ajo ka marrë “Certificate of Appreciation” nga Qendra George C. Marshall. Kryemadhi është e martuar me Ilir Metën, me të cilin ka tre fëmijë: Bora, Besar dhe Era Metaj.

Certifikate martese ne shqiperi

Martese ne Shqiperi. 18 likes. Wedding Planning Service. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Martese me nje shtetas te huaj ne Shqiperi.
Vilken bank ska jag byta till

Certifikate martese ne shqiperi

Certifikatë që nuk ka pengesë ligjore në vendin e tij për lidhje martese ose vërtetim për leje lidhje martese, certifikatë për vendbanimin dhe Pasaportë.

2. Akt martese nga Autoritetet shqiptare i legalizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërise. 3. Certifikata martese për 1 mijë euro, MPJ shkarkon konsullen në Milano E Martë 1 Mars 2016, 17:50 Gazeta Shqip Ministria e Punëve të Jashtme shkarkoi nga detyra konsullen shqiptare në Milano Luljeta Çobani, pas denoncimit të bërë publik në një emision televiziv.
Bästa makeup artist stockholm

industrial management and engineering
av out port
whiskey på gotland
föreningsavgifter avdragsgilla
mobil id

Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve.

Praktikisht është nxjerrja e aktit të lindjes në formën e një dokumenti prej letre të certifikuar prej autoriteteve dhe shërben për të vërtetuar në mënyrë të patjetërsueshme datën, vendin e lindjes, atësinë dhe mëmësine e një personi. 2012-10-01 · Mirdita te ghithe anetaret e forumit Shqipetar. Jam emigrant ne Greqi, dhe dua te martohem ne bashkine e qytetit qe jetoj ne Greqi. Ngaqe nuk i di rregullat e tanishme ne shqiperi, dua te me jepni informacion ose te me ndimoni per te marre leje martese nga Shqiperia per ne Greqi. ne vend , që ti bëni me dije se jeni në kërkim për punë. Ka disa faqet e interneti ku shpallen vende pune në Shqipëri si Dua Pune www.duapune.com.